Koleksi Lirik Lagu Artis Indonesia, Malaysia, Singapura dan Brunei


Lirik Lagu Lepaskan - Wani feat. Juzzthin


Lirik Lagu Lepaskan

Lepaskan - Wani feat. Juzzthin

Oh lepaskan, lepaskanlah
Oh lepaskan, lepaskanlah
Oh lepaskan, lepaskanlah
Oh lepaskan, lepaskanlah mungkin kau bukan buat ku

Berlalu waktu bersamamu
Kau beri rindu namun palsu
Mana setia bersama ku?
Bunga kau beri sudah pun layu

Kata-kata mu lengkap bersandiwara
Nilai cintamu tak berharga

Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan kasihmu
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan, lepaskanlah mungkin kau bukan buat ku

Meniti sepi bersendiri
Bahagia cuma ciptaan mimpi
Mana setia bersama ku?

Janjimu palsu yang aku ragu
Kata-kata mu lengkap bersandiwara
Nilai cintamu tak berharga
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku

Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan kasihmu
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku

Oh lepaskan, lepaskanlah mungkin kau bukan buat ku (Juzzthin, Wani, lepaskan)
Benar buat otak aku semak
Aku banyak makan hati engkau lagi naik lemak

Cinta itu ikhlas bukannya peraduan kita lain kelakuan sebab tu tak sehaluan
Lepaskanlah, lepaskan
Takde rasa sayang buat aku jadi rimas dan oh lepaskan, oh lepaskan
Hubungan ini buat aku rase lemas kan

Jangan cemas jangan gelojoh
Angan bintang kan jatuh ada ke tak de jodoh
Dalam hati ku tiada siapa tahu
Maaf tak de masa angkat kaki aku choww
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan kasihmu
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan, lepaskanlah mungkin kau bukan buat ku
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan kasihmu
Oh lepaskan, lepaskanlah oh lepaskan hati ku
Oh lepaskan, lepaskanlah mungkin kau bukan buat ku

Disclaimer :  Blog http://liriklagudesi.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Lepaskan - Wani feat. Juzzthin mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Tag : Juzzthin, Wani
0 Komentar untuk "Lirik Lagu Lepaskan - Wani feat. Juzzthin "
Back To Top